Maximális odafigyelés és személyre szabott tréningek Stúdiónkban személyi- illetve páros személyi edzésre is van lehetőség EMS elektrofitness ruha igénybevétele nélkül.

A személyi edzés ötvözi a csoportos és a személyi edzések előnyeit. Ez azt jelenti, hogy a feladatokat a Te fittségi szintedhez igazítjuk, soha nem lesz megcsinálhatatlan, vagy épp túl könnyű a gyakorlat. A 60 perces edzésen fejlesztjük a törzsstabilitást, az állóképességet és nagy hangsúlyt kap az alakformálás.

Minden edzésen foglalkozunk a mobilitást javító gyakorlatok progresszióival és az edzések végén az izomzat nyújtásával.

A program egyesíti magában a:

  • a TRX edzés,
  • a funkcionális tréning,
  • intervall tréning,
  • és a súlyzós edzés előnyeit.

A személyi edző feladata a vendég fizikumának felmérése, a tartáshibák észrevétele és javítása, a teljes anamnézis. Ezek ismeretében és a vendég céljainak megfelelő edzésterv összeállítása, az edzés megtervezése és felépítése, a gyakorlatok bemutatása, betanítása.

Fontos a vendég erőnlétének és szintjének megfelelő intenzitást beállítása, a kontroll és a személyes motiváció fenntartása. Edzővel dolgozni más, mint egyedül: kiválóan motivál és objektív visszajelzést ad arról, hogy hol tartunk.

A személyi edzés állapotfelméréssel kezdődik, ahol pontos képet kapunk a vendég fizikai állapotáról, ezután megtervezzük magát az edzést és megkezdjük a tervszerű munkát. A leggyakrabban kitűzött cél a testsúly csökkentése vagy az izomtömeg növelése.

A személyi edzés során irányított módon sajátíthatják el a gyakorlatok szabályos és pontos kivitelezését. Fontos, hogy életkorra és személyes adottságokra tekintettel kell az egyéni célokhoz vezető leghatékonyabb utat megtalálni.