A sport már 6 éves korom óta szerves része az életemnek.
Gyermekként először atlétaként képviseltem iskolámat, majd általános iskola felső tagozatán ismerekedtem meg a ritmikus sportgimnasztika és a fitness világával.
Érettségimet Budapesten a Dózsa György Gimnázium testnevelés tagozatán szereztem, majd 2010-ben a diplomámat a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sportudományi karán testnevelő tanárként.

A diploma megszerzése után egy álmom valósult meg és megnyitottam saját speedfitness stúdiómat Esztergomban, ahol 9 évig ems személyi edzéseket tartottam. 2012-ben 2. helyezést értem el az ország legnépszerűbb speedfitness edzője kategóriában.
Kezdetben egyedül, majd 2018 évvégére már harmad magammal vártam a sportolni vágyókat. A nagy érdeklődésnek köszönhetően a következő év végére már kinőtük a stúdiót.
Így, 2020 januárjától dupla akkor mozgástérrel, új gépekkel és további új szolgáltatásokkal bővültünk.

A személyes tapasztalataimmal és a megszerzett tudásommal-amit folyamatosan bővítek - azon vagyok, hogy segítséget nyújtsak azoknak akik elhatározták ,hogy kitörnek a rendszertelen és mozgásszegény életmódból.

A személyi edzéseken a célom, hogy minél jobban megismerjem a vendégemet és ezáltal egy olyan edzésprogramot állítsak össze, ami teljesen az adott egyénre van formálva. Táplálkozási tanácsokkal, személyes beszélgetésekkel, rendszeres mérésekkel próbálom formálni testüket, lelküket és megtartani a lelkesedésüket. Ha készen állsz az elkötelezettségre, hogy megvalósítsd a céljaidat , akkor keress bizalommal!

„ Életünkben a leginkább arra van szükségünk, hogy legyen valaki, aki rábír, hogy megtegyük, amire képesek vagyunk.”