Veizer-Pollák Zsófia vagyok, fontos számomra a sport és az egészséges életmód. Folyamatosan képzem is magam ezen a téren – Fitness Instruktor, Életmód és táplálkozási tanácsadó, Anyagcsere tipizáló és táplálkozási specialista vagyok. Jelenleg Személyi edzőnek tanulok, illetve mellette a sporttáplálkozás fortélyait próbálom elsajátítani, hogy még nagyobb tudással tudjam segíteni az embereket a mozgás és az egészséges életmód terén.

Már gyermekkorom óta a sport az életem része. Kezdetben 9évig balettoztam, szertornáztam, aztán pár év kihagyás után a tenisz és súlyemelés, konditermi edzés szerelmese lettem. Idővel letisztult, hogy a sport melyik ága az, ami hozzám közelebb áll, ezért is ezeket a típusú edzéseket szeretem megtartani is, mint edző: Crossfit jellegű edzések, Funkcionális Training, Sajáttestsúlyos edzések, TRX.

Mivel a sport mindig visszatért az életembe, tudtam, hogy szeretnék sporttal foglalkozni, ezért is egy álom vált valóra, mikor lehetőséget kaptam arra, hogy a Fitness Revolution felkészült és minőségi csapatának tagja lettem. Itt Mindenki más, más jellegű mozgást és stílust képvisel, így a mozogni vágyók tényleg maximálisan megtalálják a számukra megfelelő edzésformát, kiemelkedő környezetben.

„Nem kell jónak lenned ahhoz, hogy elkezd, de el kell kezdened, ahhoz, hogy nagyszerű lehess!”